FAQ

Algemeen

Levering

Garantie 

 Spiegelverwarming 

 Sensorschakelaar

 Uitleg verlichtingstypen 

Algemeen

 

Hebben jullie een showroom?

Jazeker! U kunt een selectie van onze maatwerk spiegels komen bekijken in onze nieuwe showroom in Naarden. Ons adres is: Rubberstraat 12, 1411 AL in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 17 uur.

 

 

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende verlichtingstypen?

Zie hier voor een uitleg.

 

Waar dient de stroomaansluiting voor de lichtspiegel te komen?

Alle spiegels hebben aan de achterzijde voldoende ruimte om de stroomaansluiting op de contactdoos van de spiegel aan te sluiten. Ergens rondom het midden van de spiegel is daarom prima.

Wanneer u er voor zorgt dat u voldoende kabellengte heeft, maakt dat de installatie nog eenvoudiger.

 

Zijn de spiegels van gekleurd glas?

Nee, al onze spiegels zijn vervaardigd van helder kristalglas van het merk AGC Glass.

 

Heb ik nog een aparte transformator nodig als ik kies voor een spiegel met led verlichting?

Nee, de led spiegels worden evenals alle andere spiegel volledig aansluitklaar geleverd. U dient slechts de stroomaansluiting in uw badkamer op de contactdoos van de spiegel te installeren.

  

 

Levering

 

Wat zijn de verzendkosten?

Al onze artikelen worden binnen Nederland en België gratis bezorgd. Neem voor bezorging in andere landen contact met ons op.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van onze maatwerkspiegels is 15-20 werkdagen. Levering vindt plaats door UPS, tenzij de spiegel groter is dan 75x100 cm. Dan vindt verzending plaats middels een transportbedrijf.

 

Kan ik mijn bestelling online volgen?

Wanneer uw bestelling aan de bezorgdienst is overhandigd, ontvangt u een email van ons met daarin de track en trace informatie, zodat u uw bestelling online kunt volgen.

Als uw spiegel groter is dan 100x75 cm dan wordt deze bezorgd door een transportbedrijf. Zij nemen doorgaans telefonisch contact op om een afleverafspraak te maken.

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer de spiegel wordt bezorgd?

Mocht u onverhoopt niet aanwezig zijn bij aflevering dan ontvangt u hiervan een briefje in de brievenbus. De pakketdienst onderneemt daarna nog 2 afleverpogingen. In de meeste gevallen kunt u na de eerste afleverpoging al online een alternatieve bezorgdag doorgeven.

 

Moet ik mijn bestelling controleren op beschadigingen wanneer ik het ontvang?

Ja, voor u en onze zekerheid dient u uw bestelling direct op eventuele (transport)schade te controleren. Mocht er onverhoopt schade zijn dan dient u ons hiervan binnen 48 uur op de hoogte te stellen. In dat geval kunnen wij u namelijk direct een nieuw exemplaar toesturen!

 

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wij spannen ons in om u zo goed mogelijk te helpen, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Eventuele klachten kunt u per email aan ons doorgeven: info@despiegelfabriek.eu. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch op de hoogte stellen via: 035-888 4851.

Wij zullen onze uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. U krijgt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord op uw klacht. Mocht dit meer tijd nodig hebben, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. 

De Spiegelfabriek voldoet aan de voorwaarden voor de Stichting Webshop Keurmerk. Mochten we er samen uiteindelijk niet uitkomen dan kunt u uw klacht ook sturen naar de geschillencommissie via info@keurmerk.info.
 

 

 

Garantie

 

Wat is de procedure als ik mijn spiegel door transport kapot ontvang?

Mocht u onverhoopt uw spiegel in scherven bezorgd krijgen dan ontvangen wij uiteraard zo spoedig mogelijk uw melding. Tevens ontvangen wij graag een foto van de schade.

Na uw melding versturen wij direct een nieuwe spiegel waarbij u wederom een email ontvangt met daarin de tracking informatie.

 

Wat is de procedure als er tijdens de garantieperiode van 2 jaar iets kapot gaat?

Mocht er tijdens de garantieperiode (2 jaar) een onderdeel van de spiegel kapot gaan dan wordt uiteraard een nieuw onderdeel naar u verzonden. Echter, in tegenstelling tot led verlichting wordt een halogeen peertje of een tl lamp helaas niet vergoed als deze tijdens de garantieperiode kapot gaat. Dit met het oog op de kwetsbaarheid van het onderdeel.

Wanneer we kijken naar de historie kunnen we gelukkig vaststellen dat het slechts zelden voorkomt dat een onderdeel vervangen dient te worden, tijdens of na de garantieperiode!

 

 

 

Spiegelverwarming

 

Hoe wordt de spiegelverwarming ingeschakeld?

De spiegelverwarming wordt automatisch in of –uitgeschakeld wanneer men de verlichting aan of uit zet middels de sensor- of knipschakelaar.

 

Ontwasemt de spiegelverwarming de gehele oppervlakte van de spiegel?

De grootte van de spiegelverwarming wordt beperkt door de spiegelafmeting en/ of het lichtdesign. Hierdoor zal de spiegelverwarming in de meeste gevallen niet tot de uiteinden van de spiegel reiken. Dit betekent dat het verwarmingselement de spiegel niet geheel tot de uiteinden zal ontwasemen.

 

Hoe weet ik of de spiegelverwarming ingeschakeld is?

De voorzijde van de spiegel wordt iets warm en beslaat niet.

 

Welke dikte heeft de spiegelverwarming?

De spiegelverwarming is een folie dat is aangebracht op de achterzijde van de spiegel. Deze is ongeveer 0,4 mm dik.

 

 

 

Sensor

 

Hoe werkt de sensor?

De sensor wordt in of uitgeschakeld middels een handbeweging op ongeveer 5 tot 7 cm afstand. Hiermee activeert u zowel de verlichting als de spiegelverwarming.

Desgewenst kunt u de verlichting en spiegelverwarming beide of afzonderlijk van de sensor ontkoppelen en op de hoofdschakelaar in de badkamer aansluiten.

 

Gaat het licht van de spiegel aan als ik voorbij de spiegel loop?

Nee, de sensor zit aan de onderzijde van de spiegel en treedt niet in werking als u voorbij loopt. U dient uw hand dicht bij de sensor te bewegen om het mechanisme in of uit te schakelen.

 

Waar bevindt de sensor zich?

De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, aan de onderzijde van het frame en niet aan de voorkant van het spiegelglas.

 

 

Staat uw vraag er niet bij? Bel dan met de klantenservice: 035-888 4851.

 

The best shopping cart software by ShopFactory powers D111. All-in one eCommerce software and shopping cart.