Over ons

 

Wij van De Spiegelfabriek in Naarden ontwerpen spiegels voor particulieren, installateurs, sanitair zaken en projecten. De verschillende spiegel designs bieden wij aan via een handige online maatwerk configurator. Hiermee bepaalt u naast het design ook de gewenste afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, schakelaars, digitale klok etc. Staat uw gewenste spiegel er qua design of afmeting niet tussen? Laat het ons weten, wij bekijken graag de mogelijkheden!

Naast deze maatwerk spiegels bieden wij in onze online winkels www.designspiegels.nl en www.designspiegels.be ook een grote verscheidenheid aan (badkamer) spiegels met verlichting die uit voorraad geleverd kunnen worden. 

 

U kunt een uitgebreide selectie van onze maatwerk spiegels komen bekijken in onze showroom in Naarden. Ons adres is: Rubberstraat 12, 1411 AL in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 17 uur. 

 

Referenties

Wij leveren onze artikelen aan zowel bedrijven, zoals installatiebedrijven, hotels en studio's, als aan particulieren. Zie hier voor onze referenties. Heeft u voor uw project meerdere spiegels nodig? Wij geven u advies op maat en zenden u graag een spiegelmonster toe.

 

De Spiegelfabriek in SBS6 programma

 

Levering

Onze maatwerk spiegels worden direct vanaf de fabriek bij onze klanten bezorgd. Aflevering binnen Nederland en België is daarbij geheel gratis!

In een enkel geval kan het voorkomen dat een artikel niet in goede orde wordt ontvangen in verband met bijvoorbeeld glasbreuk. In dit geval vernemen wij dit uiteraard graag en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar wordt bezorgd!

 

Ons doel

Het aanbieden van hoogwaardige en attractieve maatwerk lichtspiegels voor elk budget. Design spiegels voor in de badkamer hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden u voor een aantrekkelijke prijs een opvallende badspiegel.

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten! Ons e-mailadres is: info@despiegelfabriek.eu of bel met de klantenservice: 035-888 4851 (10.00-17.00 uur).

 


Grotere kaart weergeven

Route DesignSpiegels Naarden

The best shopping cart software by ShopFactory powers D163. All-in one eCommerce software and shopping cart.