Uitleg verlichtingstypen

Algemeen

Levering

Garantie 

 Spiegelverwarming 

 Sensorschakelaar

 Uitleg verlichtingstypen 

 

 

 

Voor uw spiegel op maat wordt gebruik gemaakt van LED verlichting. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele verlichtingsbronnen, zoals tl en halogeen. Hieronder volgt een uitleg.

 

Het gebruik van LED verlichting heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is sindsdien ook sterk verbeterd met het oog op lichtopbrengst en duurzaamheid. LED verlichting heeft een fraaie uitstraling, is zeer energiezuinig en heeft een lange levensduur.

 

Een ander voordeel is dat de LED verlichting in 2 kleuren beschikbaar is, te weten warm wit (2700K) en wit (6000K). Zo bepaalt u zelf welke kleur verlichting het beste bij de rest van uw badkamer past.

De meest gekozen kleur is momenteel de warm witte variant (2700K). Deze kleur is minder hard dan het witte licht en kleurt veelal mooi mee met de hoofdverlichting in de badkamer. Een andere veel gehoorde opmerking is dat de warm witte kleur 'gezelliger' is.

De witte kleur (6000K) past doorgaans wat beter bij een moderne, strakke badkamer. Het licht is wat scherper en heeft daardoor wel een iets hogere lichtopbrengst dan de warm witte variant.

 

kleurschakeringen 

 

Door de installatiewijze zijn de afzonderlijke LEDs niet zichtbaar, maar is er een egaal lichtschijnsel te zien. Er is dus geen sprake van afzonderlijke lichtpunten.

 

Zie voor meer informatie Wikipedia.

 

 

The best store builder by ShopFactory powers D164. All-in one store builder and eCommerce software.